Új irányok, tervek

 



Az év első hónapjai mindig az előző év értékelésével, az idei irányvonalak tervezésével telnek. Ahogy a gyerekek nőnek, remélem, évről évre több időm és lehetőségem lesz az ilyen irányú munkáimra: a blog szerkesztésére, túravezetésre, programszervezésre. Remélem, idén már a világjárvány sem fogja gátolni a munkámat és találkozásainkat!




Tavaly több vásáron és itt az éteren keresztül is sok pozitív visszajelzést kaptam Tőletek, a megszervezett túrák sikere is arra buzdít, hogy idén több és többféle programot próbáljak összehozni. Igyekszem a blogot is tartalmasabbá, érdekesebbé tenni, ezért döntöttem úgy, hogy termékeimet és kedvenc gyógynövényes ételreceptjeimet megosztom Veletek. Persze sok idő, míg mindent feltöltök ide, de érdemes lesz követni, figyelni a blogon megjelenő bejegyzéseket!







Ha van kedvetek, időtök és lehetőségetek, bátran próbáljátok ki őket, de én is szívesen segítek: túráimon összegyűjthetitek a szükséges alapanyagokat, de szeretnék olyan programokat is szervezni, amiken együtt készítjük el a különböző gyógynövényes termékeket!



Most még pihen a természet, hó és jég takar mindent, de már most érdemes átgondolni, hogy a március- áprilisban mi mindent is szeretnénk kertünkbe ültetni, telepíteni. Ebben szeretnék egy pár gondolattal segítséget nyújtani februárban induló 3 részes online előadás-sorozatomban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várok! Részletek hamarosan az Aktuális programok menüpont alatt!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Újrakezdés

A nyírfa titka

Bemutatkozás